Vow og Controlpartner etablerer Joint Venture innen automasjon

Vow og Controlpartner etablerer Joint Venture innen automasjon

VOW og Controlpartner etablerer eget Joint Venture fellesforetak – VOW Automation AS. Vow Automation skal utvikle det beste innen digitaliserte styresystemer og skal være leverandør til Vow-konsernets prosjekter og leveranser.

Vow utvikler og bygger avanserte prosesser for avløp- og avfallshåndtering innen maritim og landbasert industri. Selskapet opplever stor og voksende etterspørsel og står foran betydelig vekst. Med Vow Automation skal vi sikre kapasitet og kompetanse på automasjon for å levere kvalitet i alle ledd og i takt med veksten, sier Henrik Badin, konsernsjef i Vow ASA.

VOW er et spennende selskap og det er en stor glede for oss at de har valgt oss som samarbeidspartner. Sammen skal vi utvikle videre moderne kontrollsystemer som går i retning Industri 4.0. Mer intelligente automatikksystemer er blitt mer og mer viktige for å effektivisere prosessene og ikke minst for å kunne dokumentere miljøgevinstene av løsningene, sier Robert Wasler, CEO i Controlpartner AS.

Controlpartner har vært en sentral samarbeidspartner og leverandør i mage år til Vow-konsernet herunder Scanship. Dette samarbeidet går nå inn i en ny fase i form av et formalisert partnerskap, som vil bringe begge parter fremover både teknologisk og forretningsmessig.

FAKTA

Bedrift: VOW
Omsetning 2021: NOK 454 mill
Ordrereserve 2021: NOK 1250 mill
Ansatte: 160
Notert på Oslo Børs: Ticker VOW
Datterselskap: Scanship, ETIA, CHX, VOW Industries, Biogreen, VOW Green Metal
Search