automasjon

Controlpartner – en innovativ bedrift
innen driftskontroll og automasjon

Selskapet har på kort tid blitt et av Norges større miljøer innen driftskontroll og automasjon samt digitale vedlikeholdssystemer. Suksessen bygger på lang erfaring og systemer som er rigget for fremtiden.

I 1996 etablerte gründerne Robert Wasler, Sondre Keim og Erik Hjort Francke automasjonsvirksomheten i Guard Systems i Sandefjord. Virksomheten ble en av de største aktørene i Norge og Sverige innen automasjonsfaget. I 2009 fikk selskapet inn ny eier. I 2015 ble Controlpartner etablert.

Controlpartner har over 25 ingeniører som daglig programmerer PLS- og skjermsystemer innen automasjon.

PLC

Automasjon

Scada

Bygger på fremtidens teknologi

Controlpartner ble startet med blanke ark. Gründerne ønsket å bygge selskapet fra bunnen av med helt ny og riktig teknologi bygget for fremtiden.

Den moderne utviklingen går i retning av at systemene skal snakke mer sammen enn før for å oppnå smartere styring, åpne systemer er derfor avgjørende!

Controlpartner har derfor som politikk å levere åpne HMI og PLS-systemer basert på ny og moderne teknologi som møter morgendagens automasjon!

Sammen utvikler vi Industri 4.0 & Maintenance 4.0 visjonen.

Vårt fokusområde

Våre automasjon- og driftskontrollsystemer skal være et praktisk verktøy for drift og vedlikehold både inne og ute i felt, og er bygget på det siste innen moderne digitale plattformer.

Vi er spesialister innen PLS og skjermsystemer med integrerte FDV-systemer og rapportsystemer.

Vi har også spesialisert oss innen nettverk og datasikkerhet, som er en naturlig del av dagens moderne automasjonssystemer.

Controlpartner «around the world»

Selskapet levere i hele Norge og har også betydelige leveranser i utlandet innen industriell automatisering.

Forskning og utvikling

Controlpartner har pågående forsknings- og utviklingsprosjekter innen driftskontroll, automasjon og styringssystemer. Selskapet samarbeider blant annet med Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd i flere prosjekter.

Vi er medlemmer av:

Autorisasjoner

Samarbeidspartnere

Som systemintegrator samarbeider og anvender vi de mest kjente produsentene innen automasjon world-wide.

Controlpartner AS
Lunderingen 5
3941 Porsgrunn

Search